rmdsz header
2024. május 28., kedd Emil, Csanád napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egyházi hírek

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

* A nagybányai Evangélikus-Lutheránus Egyházközség minden csütörtökön és vasárnap a szokásos idõpontban tartja istentiszteleteit, melyekre mindenkit nagy szeretettel várnak.


* A Nagybánya-újvárosi Református Egyházközségbõl kísértük utolsó útjára Tusay Dezsõné született Balázs Anna asszonytestvérünket, aki 60 évesen hunyt el.

* A Nagybánya-óvárosi Református Egyházközségben a keresztség sakramentumában részesült Hadnagy Dóra Evelin, Hadnagy Béla és Juhos Réka Ildikó kislánya, akit Hadnagy Huba István, Juhos Renáta és Nagy Róbert tartottak a keresztvíz alá. Ugyanitt részesült a keresztség sakramentumában Cotos Emma, Cotos Robert és a Hidegcuti Andrada kislánya, akit Keményfi István és Kiss Melinda tartott a szentvíz alá.

Hirdetések - Szentháromság Plébánia, Nagybánya

Nagyböjt harmadik vasárnapja

* A Cinteremben történõ munkálatok miatt a templomba csak a Crisan utcáról, a sekrestyén keresztül lehet bemenni.

* Nagyböjt folyamán, minden pénteken d.u. 5.15 órától keresztút, melyet a plébániai csoportok vezetnek, a következõ beosztás szerint: Ferences Világi Rend, Mária Légió, Nõszövetség, ministránsok, ifjúság és Egyháztanács. A szentmise 6 órakor kezdõdik, melynek végén keresztcsókolásra hívjuk a résztvevõket.

* Plébániánk zarándoklatot szervez Lourdes-be május 8-16. között. Útvonal: Nagybánya-Velence-Udine-Padova-Milano-Menton-Nice-Lourdes-Touluse-Cannes-Nice-Torino-Treviso-Velence -Nagybánya.

Költség: 400 EUR/személy. Az ár tartalmazza az utazási költséget egy modern, kényelmes autóbusszal, szállás+ reggeli  2,3 *-os szállodában - 8 éjszakára, illetve 4 ebéd és 4 vacsora. Jelentkezni lehet a szentmisék után a sekrestyében vagy a plébánia irodáján munkanapokon  9.00-13.00 között. (Bunda Csilla Annamária)

(Bányavidéki Új Szó)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

cotos 2014.03.21 12:09:05
:D Buszke apuka!


Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Pénzügyi segítség minden komoly embernek. Hello Hölgyem és Uram! Hitelt keres vagy tevékenységének növelésére, projekt (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek