k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egyházi hírek

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

* A nagybányai Evangélikus-Lutheránus Egyházközség minden csütörtökön és vasárnap a szokásos idõpontban tartja istentiszteleteit, melyekre mindenkit nagy szeretettel várnak.


* A Nagybánya-újvárosi Református Egyházközségbõl kísértük utolsó útjára Tusay Dezsõné született Balázs Anna asszonytestvérünket, aki 60 évesen hunyt el.

* A Nagybánya-óvárosi Református Egyházközségben a keresztség sakramentumában részesült Hadnagy Dóra Evelin, Hadnagy Béla és Juhos Réka Ildikó kislánya, akit Hadnagy Huba István, Juhos Renáta és Nagy Róbert tartottak a keresztvíz alá. Ugyanitt részesült a keresztség sakramentumában Cotos Emma, Cotos Robert és a Hidegcuti Andrada kislánya, akit Keményfi István és Kiss Melinda tartott a szentvíz alá.

Hirdetések - Szentháromság Plébánia, Nagybánya

Nagyböjt harmadik vasárnapja

* A Cinteremben történõ munkálatok miatt a templomba csak a Crisan utcáról, a sekrestyén keresztül lehet bemenni.

* Nagyböjt folyamán, minden pénteken d.u. 5.15 órától keresztút, melyet a plébániai csoportok vezetnek, a következõ beosztás szerint: Ferences Világi Rend, Mária Légió, Nõszövetség, ministránsok, ifjúság és Egyháztanács. A szentmise 6 órakor kezdõdik, melynek végén keresztcsókolásra hívjuk a résztvevõket.

* Plébániánk zarándoklatot szervez Lourdes-be május 8-16. között. Útvonal: Nagybánya-Velence-Udine-Padova-Milano-Menton-Nice-Lourdes-Touluse-Cannes-Nice-Torino-Treviso-Velence -Nagybánya.

Költség: 400 EUR/személy. Az ár tartalmazza az utazási költséget egy modern, kényelmes autóbusszal, szállás+ reggeli  2,3 *-os szállodában - 8 éjszakára, illetve 4 ebéd és 4 vacsora. Jelentkezni lehet a szentmisék után a sekrestyében vagy a plébánia irodáján munkanapokon  9.00-13.00 között. (Bunda Csilla Annamária)

(Bányavidéki Új Szó)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

cotos 2014.03.21 12:09:05
:D Buszke apuka!


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek