Noileg
2024. július 13., szombat Jenő napja
árfolyam:
1 euro = 4.9737 RON
1 dollár = 353.2067 RON
100 forint = 0.0547 RON

Egyházi hírek

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

* A nagybányai Evangélikus-Lutheránus Egyházközség minden csütörtökön 18 és vasárnap 10 órakor, a szokásos idõpontban tartja istentiszteleteit. A vasárnapi istentisztelet keretén belül úrvacsoraosztás is lesz, melyre mindenkit nagy szeretettel várnak.


* A nagybányai katolikus Szentháromság plébániától helyezték örök nyugalomra Szaniszló született Incze Erzsébet testvérünket, aki 84 évesen hunyt el és Soltz Ilona  asszonytestvérünket, akit 92 évesen szólított magához az Úr.

* A Nagybánya-óvárosi református egyházközség templomában szeptember 6-án kötött házasságot Anca Lucian baptista ifjú, Anca Gheorghe és Iepure Lidia fia és Reményi Erika Ágnes református hajadon, néhai Reményi Csaba és néhai Codru Erzsébet lánya. Násznagyként Muresan Marian és Anca, valamint Mihai Mihai és Lenuta volt jelen. Ugyanitt mondta ki a boldogító igent Kósa Krisztián református ifjú, Kósa Tibor Kálmán és néhai Moise Liliana fia és Tamási Andrea református hajadon, Tamási Gyõzõ és Kim Mária lánya. Násznagyként Moise Stefan és Petrovan Cornelia, valamint Szász János és Tamási Beáta voltak jelen. Isten áldása legyen e megkötött házasságokon!

* Ugyanitt helyezték örök nyugalomra Derecskei István Lajos testvérünket, aki 60 évesen hunyt el és Kulcsár György testvérünket, akit 78 évesen szólított magához az Úr. Nyugodjanak békében.

Bunda Csilla Annamária

Bányavidéki Új Szó

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly és megbízható hitelajánlat Komoly és megbízható hitelajánlat 24 órás nem banki hitel. Finanszírozásra van szüksége (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

adj fel hirdetést
noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek