Noileg
2024. július 13., szombat Jenő napja
árfolyam:
1 euro = 4.9737 RON
1 dollár = 353.2067 RON
100 forint = 0.0547 RON

Halálos baleset Máramarosban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Egy szemetesautó fék nélkül maradt. A sofőr életét már nem tudták megmenteni, miután kiugrott a teherautóból. Két másik személy megsérült, egyiküket sürgősen kórházba szállították.


Egy különösen súlyos közúti baleset történt ma reggel Mikolapatak (Văleni) településen, Felsőkálinfalva (Călinești) községben. Egy szemetesautó fék nélkül maradt és lesodródott az útról. A VasileDale.ro szerint a 42 éves sofőr megpróbált kiugrani a teherautóból, hogy megmentse magát. Sajnos azonban olyan sérüléseket szenvedett, amelyek  miatt az illető elhunyt.

 

A helyszínre a Máramaros megyei mentőszolgálat (SAJ) és a SMURD mentőegységei érkeztek ki. A baleset következtében további két áldozat is megsérült, közülük egyet az orvosi csapatok elláttak és kórházba szállítottak.

Mit mond a rendőrség?

„Ma, június 26-án, az aknasugatagi 5. szekció rendőrei beavatkoztak egy közúti baleset során, amely Mikolapatak településen történt. Az első helyszíni vizsgálatok alapján kiderült, hogy egy 45 éves férfi, egy haszongépjármű vezetője, kiugrott a volán mögül, majd az útról letérve nekihajtott egy ingatlan kerítésének.

A közúti baleset következtében a haszongépjármű egyik utasa testi sérüléseket szenvedett, és sajnos a járművezető elhunyt.

A rendőrség folytatja a vizsgálatokat az esemény minden körülményének tisztázása érdekében.”

Forrás: actualmm.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly és megbízható hitelajánlat Komoly és megbízható hitelajánlat 24 órás nem banki hitel. Finanszírozásra van szüksége (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

adj fel hirdetést
noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek