rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

HAM KO HAM - roma est a Philia Oázisan

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Oly sok előítéletet alakítottunk ki a romákkal szemben, és bár az ellenkezőjét szeretnénk hinni, mégis keveset ismerünk gondolkodásvilágukból, kultúrájukból, hitvilágukból.


Roma testvéreinkről van szó, akik gazdag értékcsomaggal és mély kultúrával rendelkeznek. Arra hívjuk az érdeklődőket, hogy ismerkedjünk meg jobban a roma világgal zenéjük, táncuk, kulináris specifikumuk, tanúságtételük által.


Ham Ko Ham – azaz Vagyunk akik vagyunk együttes zenei közreműködésével, valamint a Fehér csillagok hagyományőrző táncegyüttes fellépésével szervez roma estet a nagybányai Szentháromság plébánia a Philia Oázis galériavendéglőben (Veresvíz u., 10. sz., Nagybánya) pénteken, 2023. május 19-én, 20 órától.

Chef Loránd jellegzetes roma ételekkel várja a vendégeket, svédasztalos tálalásban.

A részvételi díj személyenként 100 lej, ami magába foglalja az étel- és italfogyasztást.

A részvétel előjegyzéshez kötött, jelentkezni lehet a 075 160 4132 vagy a 078 304 4900 telefonszámon.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek