rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Házhoz megy a Zenede!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Koncert és előadás 2023. március 24-én, pénteken 18 órától a nagybányai bábszínházban.


HÁZHOZ JÖN A ZENEDE! Zenetörténeti előadás és koncert a magyar és nemzetközi rockzene fejlődéséről, Louis Armstrongtól a Tankcsapdáig!

A székelyföldi származású BARICZ GERGŐ énekes, NAGY ZOLTÁN (gitár), KOVÁCS FELICIÁN billentyűs, illetve BORDÁS JÓZSEF dobos és művészeti vezető a Bábszínházban tart előadást, a Teleki Magyar Ház szervezésében!

A projektoros vetítéssel és élő zenével kísért bemutató és koncert a magyar és nemzetközi rockzene fejlődését kíséri végig, Louis Armstrongtól a Tankcsapdáig – Bill Haley, Elvis Presley, Little Richard, a The Beatles, a Rolling Stones, valamint Jimi Hendrix, a Pink Floyd, a Deep Purple, a Black Sabbath, a Led Zeppelin, a Depeche Mode, a Queen, az Iron Maiden, az AC/DC, a Metallica, a magyar bandák és énekesek, zenészek közül pedig a Hungária, az Omega, az ILLÉS, a Metró, Radics Béla és a Tűzkerék, a Hobo Blues Band, a Beatrice, a P.Mobil, a Skorpió, az LGT, a Piramis, az Edda, a Republic és a Bikini dalaival.

A nagybányai koncertet a Nemzeti Kulturális Alap és az RMDSZ is támogatja, így a JEGYEKET kedvezményes, mindössze 30 lejes áron lehet beszerezni, a Teleki Magyar Ház irodájában! 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek