n
2024. március 04., hétfő Kázmér napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Ilyen-olyan vallomások két hangra - verses, zenés előadás

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

Január 28-án vasárnap délután 17 órától a Magyar Kultúra Hete jegyében a Szent József plébánia vendégei lesznek: László Zita színművésznő és Hencz József. Majtényi Erik írásaiból alkottak zenei sanzont Ilyen-olyan vallomások két hangra címmel. Az előadás a templom alagsorában lesz.


Majtényi Erik-Hencz József

ILYEN-OLYAN VALLOMÁSOK

- versek, prózák, kuplék, sanzonok - két hangra

"A huszadik század elején a nyugatosok világában élt egy olyan műfaj, hogy irodalmi sanzon. Olyan nevek gyakorolták ezt a műfajt, mint: Emőd Tamás, Juhász Gyula, Gábor Andor, Babits Mihály, Karinthy Frigyes, Rejtő Jenő és mások. Amikor rátaláltam Majtényira, több vers szinte kínálta magát, hogy zenét írjak hozzá. Csak le kellett üljek, hogy leírjam a fülemben zsongó dallamot. Majtényi gondolkodásban nagyon közel áll hozzánk. Úgy tud szólni, ahogy egyik ember a másikhoz. (...) A legapróbb dolgok is más dimenziót kaptak az ő megfogalmazásában, azonnal fontosabbak lettek. Ezért fontos az, hogy Majtényi költészete eljusson a mai emberekhez."

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Evelyn Martinez 2024.01.27 14:32:38
HAZTE RICO CON UNA TARJETA DE ATM EN BLANCO, Whatsapp: +18033921735

Quiero testificar sobre las tarjetas de cajero automático en blanco de la Dark Web que pueden retirar dinero de cualquier cajero automático en todo el mundo. Antes era muy pobre y no tengo trabajo. Vi muchos testimonios sobre cómo los hackers en línea de la Dark Web les envían la tarjeta en blanco del cajero automático y la usan para recolectar dinero en cualquier cajero automático y hacerse ricos. {DARKWEBONLINEHACKERS@GMAIL.COM} También les envié un correo electrónico y me enviaron la tarjeta en blanco. Lo he usado para conseguir 500.000 dólares. retirar el máximo de 5,000 USD diarios. Dark Web está entregando la tarjeta solo para ayudar a los pobres. Hackee y retire dinero directamente desde la bóveda de cualquier cajero automático con el uso de una tarjeta programada para cajero automático que se ejecuta en modo automático.

También puede contactarlos para el servicio a continuación.

* Transferencia Western Union/MoneyGram

* Transferencia bancaria

* Transferencia PayPal / Skrill

* Cripto Minería

* Transferencia CashApp

* Préstamos de Bitcoin

* Recuperar criptomonedas/fondos/activos robados/perdidos

Correo electrónico: darkwebonlinehackers@gmail.com

Telegrama o WhatsApp: +18033921735

Sitio web: https://darkwebonlinehackers.com


Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki teljes szívvel a bankomnak dolgozik. Nagy összeg van a számlámon, és az a célom, hogy segítsek azoknak, akiknek nincs módjuk a munkájuk elvégzésére. Komoly és be PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek