Noileg
2024. július 13., szombat Jenő napja
árfolyam:
1 euro = 4.9737 RON
1 dollár = 353.2067 RON
100 forint = 0.0547 RON

Ismét miénk lesz a tér!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Fõtér Fesztivál szervezõi nagy szeretettel várják Nagybánya és a Bányavidék magyarságát vidékünk legnagyobb magyar rendezvényére, a Fõtér Fesztivál 2014-re - a Nagybányai Magyar Napokra.


Idén a rendezvénysorozat betölti az egész fõteret, az István Szállótól az Erzsébet-házig. Idén még több gyermek-, sport- és szórakoztató program várja a közönséget, sõt, idén elõször két nagykoncert is lesz: szeptember 19-én, pénteken este a Csík Zenekar, szeptember 20-án este pedig a Bikini együttes lép színpadra.

Sok meglepetés, finomság és nem utolsó sorban a találkozás és az együttlét öröme várja a nagybányai magyarságot. Szeretettel hazavárunk mindenkit, akit a sors messzi vidékekre vezetett! Három napig ismét miénk lesz a tér!

A Fõtér Fesztivál 2014. szeptember 19-én, pénteken 16.30-kor kezdõdik. Gyülekezõ a Felsõbányai utcán (a görög katolikus püspökség elõtti útszakaszon), majd díszes bevonulással és a miskolci vándormutatványosok elõadásával folytatódik a rendezvény.

Szeretettel várunk mindenkit! Jó szórakozást, kellemes idõtöltést!

(A Fõtér Fesztivál szervezõi)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly és megbízható hitelajánlat Komoly és megbízható hitelajánlat 24 órás nem banki hitel. Finanszírozásra van szüksége (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek