rmdsz 1
2024. április 16., kedd Csongor napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Kiépítjük és fejlesztjük a víz- és szennyvizhálózatot Máramarosban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az RMDSZ kormányzati munkájának köszönhetően európai uniós forrásból kiépítjük és fejlesztjük Máramaros megye több településén a víz- és szennyvízhálózatot.


Az érintett települések között van Nagybánya, Máramarossziget, Hosszúmező és Koltó is. A háborús válság ellenére, új lendülettel, több pénzből fejlődik, épül Erdély. Tudjuk mi a dolgunk, a kormányzati eszközöket pedig arra használjuk fel, hogy a közösségeinknek jobb, a 21. századhoz méltó életkörülményeket biztosítsunk. A most aláírt pályázat is ezt a célt szolgálja, hogy a településeken legyen bekötve az ivóvíz és legyen kiépítve a csatornahálózat.

Fekete Lajos (Hosszúmező) és Csendes Lajos (Koltó-Katalin) polgármesterek a szerződések ünnepélyes aláírásakor.

(forrás: Máramarosi RMDSZ Facebook-oldala)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

G7global1@proton.me A refinery in Kazakhstan,Qatar and Russia have product allocation for D2, D6, ESPO, JET A1, JP54 (...)

My company offer loans at low interest rates of 2% My company offer loans at low interest rates of 2%. The company is registered with the ministry of (...)

Hitel- és pénzügyi segítség online Jó nap, Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, pénzügyi helyzetétől függetlenül, hitelünk (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek