rmdsz header
2024. május 28., kedd Emil, Csanád napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Könyvbemutató Máramarosszigeten

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Szeretettel meghívjuk Önt és érdeklődő barátait Serdült Benke Éva új könyvének bemutatójára, aki Paksról érkezik hozzánk.


A szerzőnővel Szőllősy Márta beszélget, valamint az előadás után lehetőség van feltenni személyes kérdéseiket is.

A szerzőnő Sepsiszentgyörgyön született, majd Marosvásárhelyen nőtt föl. Tanulmányait magyar-román tanári szakon folytatta, ezt követően családjával Magyarországon telepedett le.

Serdült Benke Éva erdélyi tárgyú könyveiben mindig valamilyen személyes élményből születnek az írások. Például egy-egy utazás tapasztalatai, élményei, találkozások, vagy egy-egy érdekes helyszín, épület ragadja meg képzeletét és hívja elő az emlékezést. A legutóbbi, a marosvásárhelyi Mentor Könyvek Kiadó gondozásában megjelent könyve a Gerinceltörésben. Az interjúalanyok visszaemlékezései alapján háromszéki történeteket dolgoz fel a kollektivizálás idejéből.

Várjuk Önöket április 23-án 17 órától a Hollósy Házban!

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly és biztonságos hitelajánlat Hello Hölgyem és Uram! Vannak projektjei, vagy finanszírozást vagy kölcsönt keres? (...)

Pénzügyi segítség minden komoly embernek. Hello Hölgyem és Uram! Hitelt keres vagy tevékenységének növelésére, projekt (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek