rmdsz 1
2024. április 16., kedd Csongor napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Leviatán – Cannes-i fesztivál díjas film Nagybányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az Andrey Zvyagintsev által rendezett orosz filmdráma 2014-ben megnyerte a legjobb forgatókönyvért járó díjat Cannes-ban. Május 21-én, hétfőn este 7 órakor a nagybányai Városi Színház nagytermében is vetítésre kerül.


A The Guradian által is dicsért film Koljáról (Aleksey Serebryakov), egy a Barents-tenger melletti kisvárosban él feleségével, Liljával (Yelena Lyadova), és az előző házasságából származó fiával. A kisváros korrupt polgármestere, Vagyim Shelevjat (Roman Madyanov) azonban szemet vet a javaira, és eltökélt szándéka, hogy elveszi Kolja házát, földjét és autójavító műhelyét. Egyik nap megjelenik nála, és azt mondja, hogy adja el neki mindenét. Miután Kolja nem hajlandó teljesíteni ezt, a konfliktus egyre jobban eldurvul. Hogy megmentse egy élet munkáját, Kolja a régi barátja segítségét kéri.

A jegy 10 lejbe kerül, tizenkét éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott. A rendhagyó hétfői filmvetítés Facebook esemenénye itt érhető el. 

Mihály Kriszta – nagybánya.ro (Forrás: Facebook, port.hu)

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

G7global1@proton.me A refinery in Kazakhstan,Qatar and Russia have product allocation for D2, D6, ESPO, JET A1, JP54 (...)

My company offer loans at low interest rates of 2% My company offer loans at low interest rates of 2%. The company is registered with the ministry of (...)

Hitel- és pénzügyi segítség online Jó nap, Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, pénzügyi helyzetétől függetlenül, hitelünk (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek