rmdsz header
2024. május 28., kedd Emil, Csanád napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Leviatán – Cannes-i fesztivál díjas film Nagybányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az Andrey Zvyagintsev által rendezett orosz filmdráma 2014-ben megnyerte a legjobb forgatókönyvért járó díjat Cannes-ban. Május 21-én, hétfőn este 7 órakor a nagybányai Városi Színház nagytermében is vetítésre kerül.


A The Guradian által is dicsért film Koljáról (Aleksey Serebryakov), egy a Barents-tenger melletti kisvárosban él feleségével, Liljával (Yelena Lyadova), és az előző házasságából származó fiával. A kisváros korrupt polgármestere, Vagyim Shelevjat (Roman Madyanov) azonban szemet vet a javaira, és eltökélt szándéka, hogy elveszi Kolja házát, földjét és autójavító műhelyét. Egyik nap megjelenik nála, és azt mondja, hogy adja el neki mindenét. Miután Kolja nem hajlandó teljesíteni ezt, a konfliktus egyre jobban eldurvul. Hogy megmentse egy élet munkáját, Kolja a régi barátja segítségét kéri.

A jegy 10 lejbe kerül, tizenkét éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott. A rendhagyó hétfői filmvetítés Facebook esemenénye itt érhető el. 

Mihály Kriszta – nagybánya.ro (Forrás: Facebook, port.hu)

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly és biztonságos hitelajánlat Hello Hölgyem és Uram! Vannak projektjei, vagy finanszírozást vagy kölcsönt keres? (...)

Pénzügyi segítség minden komoly embernek. Hello Hölgyem és Uram! Hitelt keres vagy tevékenységének növelésére, projekt (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek