k rmdsz
2024. április 16., kedd Csongor napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Március 15. Nagybányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Ünnepeljünk ismét együtt Nagybánya apraja nagyja és vendégeink.


12.00 óra

Zászlós felvonulás. Közös ünnepi zarándoklat és megemlékezés indul a városligeti Lendvay-szobortól, majd koszorúzással folytatódik a Teleki Magyar Ház udvarán található gróf Teleki Sándor szobránál. Az ünnepi felvonulás és megemlékezés a Fekete Sas fogadó Petőfi emléktáblájánál zárul.

18.00 óra

Gálaest a nagybányai Városi Színházban a nagybányai RMDSZ szervezésével és támogatásával. Ünnepi beszédek és előadás: fellép a Teleki Magyar Ház Talpalatocska néptánccsoportja, majd ősbemutatóként egyidőben Budapesttel vetítjük Nagybányán az új Petőfi-filmet, a Most vagy soha! című alkotást, amely nemcsak a magyar költészet egyik legkiemelkedőbb alakjának, hanem a Habsburg-uralom elleni szabadságharcban betöltött szerepének is emléket állít.

Az ünnep vendége Brendus Réka a Nemzetpolitikai Államtitkárság főosztályvezetője és Szélesné Hermann Ágnes Magyarország kolozsvári konzulja.

Szeretettel várunk mindenkit!

Győzzenek a magyarok!

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

G7global1@proton.me A refinery in Kazakhstan,Qatar and Russia have product allocation for D2, D6, ESPO, JET A1, JP54 (...)

My company offer loans at low interest rates of 2% My company offer loans at low interest rates of 2%. The company is registered with the ministry of (...)

Hitel- és pénzügyi segítség online Jó nap, Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, pénzügyi helyzetétől függetlenül, hitelünk (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek