rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Megyei programajánló

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az RMDSZ Máramaros Megyei Szervezete és a helyi szervezetek számos programmal készülnek a hónap második felében is.


16-án jótékonysági estet szervezünk Szinérváralján, 18:00-tól a Városi Kultúrotthonban. A jótékonysági est keretén belül színjátékra, szavalásra és zenés előadásra kerül sor. 

Hagyományteremtő szándékkal szervezünk első alkalommal megyei böllérversenyt Koltón. Helyszínként szolgál a koltói iskola udvara. Az esemény reggel 8:00-tól kezdődik, amikor a versenyző csapatok elkezdik a disznók feldolgozását. A nap folyamán különböző előadásokra kerül sor, zárásként pedig eredményhirdetés, ahol díjazásban részesülnek a legfinomabban elkészített ételek. 

Advent utolsó vasárnapja alkalmából, verses-zenés előadást szervezünk a magyarláposi református templomban. 12:00-tól Jenei István előadó karácsonyi és ünnepi zenés összeállításával hangolódunk együtt az ünnepekre. 

A hosszúmezői átalános iskola oktatóival együtt készülünk a magyar tagozatos diákok ünnepi előadására advent utolsó vasárnapján. 16:00-tól a gyermekek ajándék – és süteményvásárral készülnek a Jézuskavárást követően a Kultúrotthonban. 

Gyújtsuk meg együtt az adventi koszorú negyedik gyertyáját vasárnap, 18:00-tól a hosszúmezői óvoda udvarán. Adventi történetek, versek, kántálások a hosszúmezői általános iskola felső tagozatos diákok. 

Rendhagyó kvíz esetet rendezünk 21-én, 19:00-tól a főtéri Log Out helységben. Az ünnepi kvíz estet Kovács Zsolt kvízmester, az Erdélyi Kvízbajnokság megálmodója szerkeszti és bonyolítja le. 

A szatmárnémeti Harag György Társulat pótelőadást kínál a nagybányai közönségnek. A járvány miatt félbemaradt évad bérletesei a társulat nagy sikerrel játszott produkcióját, a „Hello, Dolly!” című musicalt tekinthetik meg december 29-én Szatmárnémetiben, az Északi Színházban. 

Nagyszabású újévi koncertet szervezünk december 30-án minden zenekedvelő, óévet záró és újévet ünneplő nagybányai és környékbeli magyar számára. 18:00-tól a nagybányai református templomban fellép az EUROART klasszikus zenét játszó zenekar és szólistája. A belépés ingyenes, adományokat elfogadunk!

Kellemes időtöltést, áldott ünnepeket!

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek