rmdsz 1
2024. április 16., kedd Csongor napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

RMDSZ: Magyarberkesz velünk is fejlődik

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Magyarberkeszen az elmúlt négy évben utakat javítottunk, mezei utat építettünk Magyarberkesz és a szomszédos falvak között, kormányzati forrásból a szennyvízhálózatot is bővítjük.


„Az önkormányzat megoldotta a szemétszállítást, szelektíven gyűjtik a hulladékot a településen, ezáltal tisztább környezetet teremtettünk az ott élőknek. A kultúrotthon belsejét is felújítottuk, hogy jobb körülmények között tarthassuk közösségi rendezvényeinket. Következik a külső tatarozás, tetőszerkezet javítás, amit európai uniós forrásból fogunk megvalósítani” – fogalmazott Ladányi Erika önkormányzati képviselő.

A község egyetlen RMDSZ-es tanácsosa jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy ravatalozót építsenek Magyarberkeszen, amelyet minden felekezet használhat majd. Elmondta: az önkormányzat a református egyházat is támogatta, hozzájárultak a gyülekezeti ház felújításához. Sikerült kiharcolnunk, hogy a magyarberkeszi születésű Kászonyi Edgár építészről, a nagybányai festőiskola tagjáról utcát neveztünk el.

Magyarberkeszen nagy népszerűségnek örvend a szüreti bál és a berkeszi piknik. Ezeket a közösségi kezdeményezéseinket is támogatta az önkormányzat.

Testvértelepülési kapcsolatot létesítettünk a magyarországi Tiszatenyővel, a szerződést májusban írjuk alá.

 

Építjük és megvédjük közösségeinket!

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

G7global1@proton.me A refinery in Kazakhstan,Qatar and Russia have product allocation for D2, D6, ESPO, JET A1, JP54 (...)

My company offer loans at low interest rates of 2% My company offer loans at low interest rates of 2%. The company is registered with the ministry of (...)

Hitel- és pénzügyi segítség online Jó nap, Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, pénzügyi helyzetétől függetlenül, hitelünk (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek