rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Új elnöke lett az Iskoláinkért Gyermekeinkért Egyesületnek

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Kilenc évi szolgálat után Várady Enikő átadja az egyesület elnöki tisztségét az éves közgyűlés alkalmából megválasztott Bodor Ágotának.


Éves közgyűlésén, az Iskoláinkért Gyermekeinkért Egyesület új vezetőségi tanácsot választott. Az új elnök Bodor Ágota gyermekpszichológus, az alelnök pedig Várady Enikő lett. A titkári tisztségben a jelenlévők megerősítették Lengyel Krisztina tanárnőt.  

A találkozón az egyesület tagjai összegezték a legsürgősebb feladatokat, egyeztettek a beiratkozási kampány hátramaradt részét illetően, valamint előrevetítettek és megfogalmaztak új feladatokat, amelyeket a jövőben meg kell oldani.

A jelenlévők hangsúlyozták, hogy az egyesület kapui nyitva állnak, bárkit várnak köreikbe, akik szeretnének a magyar nyelvű oktatás népszerűsítésében segíteni, óvni, védeni iskoláinkat, gyermekeinket.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek