n
2024. március 04., hétfő Kázmér napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

300 éves a nagybányai Szentháromság-templom

Szerző: Balogh Csaba (szerk.) Kiadó: Szentháromság-templom 50 lejA 2020-ban ünnepelt 300 éves jubileumi év kapcsán megjelent albummal egy izgalmas időutazásra hívjuk az olvasókat. Mikor és milyen körülmények között épült ez a templom? Mi történt előtte? Hogyan fejlődött, alakult az élete az alapító jezsuiták távozása után? Miért szomorkodtak, minek örültek, hogyan ünnepeltek őseink a múltban? Milyen a mi ünnepünk? Hogyan kapcsolódunk a templomhoz a jelenben? Az album fejezetei: Történeti visszatekintő, A templom leírása, Pillanatképek a templom életéből a XIX. századtól napjainkig, Legyünk élő kövekként egymásra épülő lelki templom! Beszélgetés Ft. Szmutku Róberttel, a Szentháromság-templom plébánosával. A kiadvány tartalmaz egy román és egy angol nyelvű összesítőt is.

 

vissza a könyvespolcra
Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki teljes szívvel a bankomnak dolgozik. Nagy összeg van a számlámon, és az a célom, hogy segítsek azoknak, akiknek nincs módjuk a munkájuk elvégzésére. Komoly és be PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek