no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

ÖSSZEHÍVÓ

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Máramarosi magyar ifjúsági szervezetek figyelmébe!


Tekintettel arra, hogy a Nagybánya Területi Ifjúsági Egyeztető Tanács - NTIET elnöke lemondott elnöki mandátumáról és több elnökségi tag is kilépett a szervezetből, ezáltal a szervezet további tevékenysége és működése is kérdésessé vált;

Ugyanakkor figyelembe véve, hogy Máramaros megyében az RMDSZ eddigi két területi szervezete is egyesült, és a további érdekképviseleti munkát együttes erővel végzik;

Az érvényes jogszabályok lehetővé teszik, hogy újratervezzük az ifjúsági mozgalmat a megyénkben, és közösen egy olyan struktúrát hozzunk létre, mely képes hatékonyan képviselni a máramarosi magyar fiatalokat;

Konzultálva a Magyar Ifjúsági Értekezlet - MIÉRT, az RMDSZ ifjúsági partner szervezetének elnökével, és az RMDSZ ifjúságért felelős ügyvezető alelnökével; valamint figyelembe véve az RMDSZ országos alapszabályzatának 31. cikkelyének i.) pontját:

Alulírott, Pintér Zsolt, az RMDSZ Máramaros megyei elnöke, valamint Oltean Csongor, a MIÉRT elnöke:

összehívjuk a Máramaros megyei magyar ifjúsági szervezeteket és csoportosulásokat, azzal a céllal, hogy létrehozzuk az egységes megyei ifjúsági szervezetet. 

Az alakuló gyűlés 2023. január 18-án, szerdán 18.00 órától lesz a nagybányai Fekete Sas (Millennium 1) konferencia termében.

Minden ifjúsági szervezet és csoportosulás nevében legalább egy képviselőt várunk!

Nagybánya, 2023. január 4.

 

Pintér Zsolt, az RMDSZ Máramaros megyei elnöke

Oltean Csongor, a MIÉRT elnöke

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek