rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egy hónapja folyamatosan nő a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Négy hete töretlenül nő a koronavírussal fertőzöttek száma az Egyesült Államokban, múlt héten nyolc százalékkal emelkedett, és megközelítette a hét nap összességében a félmilliót − derül ki a Reuters elemzéséből.


A tagállamok közül Michiganben nőtt leginkább a kórházi kezelésre szoruló koronavírusos betegek száma. Hétfőn négyezer közelébe ért, amivel meghaladta a decemberi csúcsot.

A FERTŐZÉSEK 39 SZÁZALÉKA A BRIT VÍRUSVARIÁNS MIATT TÖRTÉNIK.

A járvány azután kezdett ismét erősödni a tagállamban, hogy enyhített a  korlátozásokon.

Az Egyesült Államok egészében a koronavírus halálos áldozatainak száma csökken: a múlt héten hét százalékkal kevesebben vesztették életüket a koronavírus miatt.

A múlt héten a kórházba került covidos betegek száma ugyanakkor átlagosan hat százalékkal emelkedett.

Az oltási kampány jól halad. Immár a teljes lakosság 36 százaléka kapott legalább egy vakcinát, 22 százalék pedig teljesen be van oltva a koronavírus ellen.

(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek