rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Senki nem halt meg koronavírusban az elmúlt 24 órában Londonban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Januárban még naponta 200 áldozata volt a járványnak az Egyesült Királyság fővárosában.


A hivatalos adatok szerint már másodszor fordult elő idén, hogy nem halt meg Londonban koronavírusos beteg – számolt be a BBC.

A cikkben emlékeztetnek arra, hogy a januári járványcsúcs idején naponta több mint 200 haláleset történt a fővárosban, de az első hullám idején a koronavírus okozta halálesetek 12 százaléka szintén Londonhoz volt köthető.

A brit egészségügyi minisztérium adatai szerint az elmúlt 24 órában országszerte 19-en haltak meg Covid–19-ben.

Az oltási kampány december 8-i kezdete óta eddig több mint 30 millióan kapták meg a koronavírus elleni vakcina első adagját. Ez azt jelenti, hogy a felnőtt brit lakosság csaknem 60 százalékát már beoltották.

Hétfőn Angliában egyébként feloldották a koronavírus-járvány megfékezése végett csaknem három hónapja elrendelt kijárási korlátozásokat.

Megnyílnak hétfőtől a szabadtéri sportlétesítmények, és a közparkokban ismét lehet piknikezni, de ezeken a helyeken is be kell tartani az összejövetelekre érvényes létszámkorlátozásokat. Ugyanakkor a vendéglátóhelyek továbbra is zárva tartanak, csak elvitelre, illetve házhoz szállításra vehetnek fel rendelést.

(hvg.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek