GaGa
2024. július 15., hétfő Henrik napja
árfolyam:
1 euro = 4.9737 RON
1 dollár = 353.2067 RON
100 forint = 0.0547 RON

WHO: dominánssá válik a delta mutáns a világban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Addig nem kellene koronavírus elleni frissítő vakcinák beszerzésén gondolkodniuk egyes államoknak a már beoltott lakosaik számára, amíg más országok nem jutottak még vakcinához. Ezt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója mondta.


Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz aláhúzta: ismét növekszik a járvány halálos áldozatainak száma, a koronavírus jóval fertőzőbb delta variánsa kezd dominánssá válni, miközben számos ország még az egészségügyi dolgozókat sem tudta beoltani. Hozzáfűzte: a delta mutánst már a világ 104 országában mutatták ki, írta az MTI.

BESZÉLT ARRÓL IS, HOGY A COVID-19-OLTÁSOK GLOBÁLIS ELÉRHETŐSÉGÉBEN HATALMAS EGYENLŐTLENSÉGEK ÉS ARÁNYTALANSÁGOK TAPASZTALHATÓAK.

Soumya Swaminathan, a WHO kutatója megjegyezte: a WHO eddig még nem látott bizonyítékot a frissítő oltások szükségességére azok számára, akik már megkapták valamelyik vakcina mindkét adagját. Ugyanakkor nem zárta ki, hogy a frissítő oltás szükségessé válhat.

(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

speciális hitel ajánlat 3%-os kamattal nyújtok kölcsönt és 300 000 ft-tól 50 000 000,00 ft-ig kínálok kölcsönt. (...)

Komoly és megbízható hitelajánlat Komoly és megbízható hitelajánlat 24 órás nem banki hitel. Finanszírozásra van szüksége (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
noileg
GaGa
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek