rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

WHO: dominánssá válik a delta mutáns a világban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Addig nem kellene koronavírus elleni frissítő vakcinák beszerzésén gondolkodniuk egyes államoknak a már beoltott lakosaik számára, amíg más országok nem jutottak még vakcinához. Ezt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója mondta.


Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz aláhúzta: ismét növekszik a járvány halálos áldozatainak száma, a koronavírus jóval fertőzőbb delta variánsa kezd dominánssá válni, miközben számos ország még az egészségügyi dolgozókat sem tudta beoltani. Hozzáfűzte: a delta mutánst már a világ 104 országában mutatták ki, írta az MTI.

BESZÉLT ARRÓL IS, HOGY A COVID-19-OLTÁSOK GLOBÁLIS ELÉRHETŐSÉGÉBEN HATALMAS EGYENLŐTLENSÉGEK ÉS ARÁNYTALANSÁGOK TAPASZTALHATÓAK.

Soumya Swaminathan, a WHO kutatója megjegyezte: a WHO eddig még nem látott bizonyítékot a frissítő oltások szükségességére azok számára, akik már megkapták valamelyik vakcina mindkét adagját. Ugyanakkor nem zárta ki, hogy a frissítő oltás szükségessé válhat.

(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek