n
2024. március 04., hétfő Kázmér napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Digitális detoxra küldi a tiniket az Instagram új fejlesztése

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Újabb fejlesztéseket vezet be az Instagram, melyeknek célja a fiatalkorú felhasználók mentális jóllétének javítása – így amennyiben a jövőben egy tini este tíz után próbálja meg megnyitni az alkalmazást, egy olyan felület fogja fogadni, mely arra figyelmezteti a fiatalkorút, hogy ebben az időszakban már jobb ötlet lenne az alvást választani.


Az Instagram tájékoztatása szerint egyeseknél már most elérhető a későbbiekben hullámokban érkező funkció, melynek célja a fiatalkorúak mentális egészségének és digitális jóllétének javítása.

Azoknál a 18 évnél fiatalabb felhasználóknál, akiknél már aktiválódott a funkció, este tíz után az Instagram megnyitásakor egy teljesen fekete képernyő fogja felhívni a figyelmet arra, hogy már későre jár, így fontolják meg az Instagram bezárását éjszakára. A teljes képernyős értesítés persze kinyomható, ezek után minden korlátozás nélkül használható lesz az app,

MAGÁT A FIGYELMEZTETÉSEKET AZONBAN NEM LEHET MAJD LEÁLLÍTANI, AZOK ESTE TÍZ UTÁN MINDEN ALKALOMMAL MEG FOGNAK JELENNI.

Mindemellett a Facebook és az Instagram is bejelentette, hogy megkezdik a tizenévesek számára potenciálisan káros tartalmak aktívabb blokkolását, elrejtenék előlük például az önbántalmazós, a grafikus erőszakot ábrázoló, továbbá az étkezési zavaros tartalmakat.

(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki teljes szívvel a bankomnak dolgozik. Nagy összeg van a számlámon, és az a célom, hogy segítsek azoknak, akiknek nincs módjuk a munkájuk elvégzésére. Komoly és be PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek