rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Digitális detoxra küldi a tiniket az Instagram új fejlesztése

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Újabb fejlesztéseket vezet be az Instagram, melyeknek célja a fiatalkorú felhasználók mentális jóllétének javítása – így amennyiben a jövőben egy tini este tíz után próbálja meg megnyitni az alkalmazást, egy olyan felület fogja fogadni, mely arra figyelmezteti a fiatalkorút, hogy ebben az időszakban már jobb ötlet lenne az alvást választani.


Az Instagram tájékoztatása szerint egyeseknél már most elérhető a későbbiekben hullámokban érkező funkció, melynek célja a fiatalkorúak mentális egészségének és digitális jóllétének javítása.

Azoknál a 18 évnél fiatalabb felhasználóknál, akiknél már aktiválódott a funkció, este tíz után az Instagram megnyitásakor egy teljesen fekete képernyő fogja felhívni a figyelmet arra, hogy már későre jár, így fontolják meg az Instagram bezárását éjszakára. A teljes képernyős értesítés persze kinyomható, ezek után minden korlátozás nélkül használható lesz az app,

MAGÁT A FIGYELMEZTETÉSEKET AZONBAN NEM LEHET MAJD LEÁLLÍTANI, AZOK ESTE TÍZ UTÁN MINDEN ALKALOMMAL MEG FOGNAK JELENNI.

Mindemellett a Facebook és az Instagram is bejelentette, hogy megkezdik a tizenévesek számára potenciálisan káros tartalmak aktívabb blokkolását, elrejtenék előlük például az önbántalmazós, a grafikus erőszakot ábrázoló, továbbá az étkezési zavaros tartalmakat.

(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek