rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nem lesz többé nyomtatott National Geographic

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

A leépítést követően szabadúszók írják majd az online cikkeket.


Minden főállású szerzőjét elbocsátotta a National Geographic. A tekintélyes magazint ezentúl szerkesztői és szabadúszók állítják össze. A magazin összesen 19 munkatársától vált meg. A The Washington Post cikke szerint a munkatársakat áprilisban tájékoztatták arról, hogy elbocsátások lesznek. A lap szerzői a Twitteren kommentálták elbocsátásukat. Craig Welch, akinek díjnyertes írásai számos alkalommal szerepeltek a címlapon és sürgető környezetvédelmi kérdésekre hívták fel a figyelmet, azt írta: megtiszteltetés volt számára a lap „hihetetlen újságíróival” dolgozni az elmúlt öt évben, és fontos, globális történeteket megosztani a világgal.

A 135 éve alapított, 2019 óta a Walt Disney tulajdonában lévő magazinnál az elmúlt időszakban számos munkahelyet szüntettek meg. A természettel foglalkozó képes magazinnak a nyolcvanas években még 12 millió előfizetője volt az Egyesült Államokban és többmillió világszerte, de

2022 végére számuk kevesebb mint 2 millióra olvadt.

További költségcsökkentésként megszűnik a magazin nyomtatása is így továbbá nem lesz kapható fizikai formában a könyvesboltokban és az újságárúsoknál. 

Habár a lépés beleillik a nyomtatott sajtót sújtó válság eseményeibe, a National Geographicot az utóbbi évben számos kritika érte amiatt, hogy tudományos magazin létére egyre többször foglalkozik olyan woke-témákkal, mint például a gender, ami tovább csökkentette a kiadvány népszerűségét.

(mandiner.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Claudia Klein 2023.07.13 10:09:27
Bună ziua și bun venit la Spotcap Global Financial Services, Numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Ofer tot felul de servicii de creditare

Ai mare nevoie de consolidare financiară? Ai nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă voi sfătui să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | și aveți un împrumut în contul dvs. în 24 de ore, deoarece oferim Servicii excelente de împrumut în întreaga lume.

Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro și acordăm împrumuturi la o dobândă mică de 3% pe an. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Recunosc faptul că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au probleme financiare și au nevoie de soluții pentru aceasta, multor oameni le este atât de dificil să obțină un împrumut de capital de la băncile locale sau alte instituții financiare din cauza rata mare a dobânzii, garanții insuficiente, raportul datorie/venit, scor scăzut de credit sau orice alte motive

Gata cu timpii de așteptare sau vizite stresante la bancă. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și puteți finaliza tranzacțiile oricând și oriunde aveți nevoie

Oferim servicii de împrumut de clasă mondială 24 de ore. Pentru întrebări / întrebări? - Trimite un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteți un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | & Primiți un răspuns imediat

Familia, prietenii și colegii tăi nu trebuie să știe că nu dispuneți de numerar, doar scrieți-ne și veți primi un împrumut.

Libertatea ta financiară este în mâinile tale!!


Reklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek