rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nyakunkon a fizetős Facebook és Instagram

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nem mindegy hogy „fizetős lesz a Facebook”, vagy hogy „lesz fizetős Facebook”, de a lényeg, hogy aki ki akar emelkedni a tömegből, meg egyéb extrákat is akar, annak fizetnie fog kelleni.


A pénzért vett kiváltság azt jelenti, hogy havi 11,99 (számítógép esetén) vagy 14,99 (mobiltelefon esetén) amerikai dollárért lesz elérhető Facebook-on és a szintén a Zuckerberg birodalomhoz tartozó Instagramon a Meta Verified státusz, írja az itbusiness.hu.

Kiemelt támogatás

Nem csupán „minőségjelző pecsét” emeli majd ki a fizetős felhasználókat: a pénzért cserébe több olvasóhoz eljuthat majd az üzenetük, nehezebb lesz az ígéretek szerint a már meglévő fiókok eltulajdonítása és természetesen a virtuális ügyfélszolgálaton is kiemelt támogatásra számíthatnak.

Személyi igazolvány

Ehhez szükség lesz egy hivatalos dokumentum távbemutatására is, a Facebook-ot üzemeltető cég, a Meta emberei szerint erre azonban szükség van, hiszen éppen a hitelességet és a biztonságot kívánják erősíteni ezzel a megoldással.
Egyelő az a hír járja, hogy a Meta Verified státuszhoz így szükség lesz a betöltött 18 esztendő mellett egy fényképes igazolványra (méghozzá olyanra, aminek képe megegyezik a Facebookon vagy Instagramon lévő arcképpel és névvel). Ezért a felsorolt szolgáltatásokon kívül extra matricák járnak a Facebook Stories-hoz és a Facebook Reels-hez, valamint havi 100 elosztogatható aranycsillag is érkezik (ezekkel lehet jutalmazni a tartalomgyártókat és a két közösségi médián).

A vállalkozások még nem

Emellett fontos tudni azt is, hogy a profil nevének, illetve a létrehozó személy nevének, fényképének és születési évének megváltoztatásával a hitelesítési folyamatot újra végig kell vinni a Meta Verified státusz visszanyeréséhez. Az is lényeges, hogy a cégek egyelőre még nem csatlakozhatnak a programhoz.

(Forrás: frissujsag.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek