rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Jelentkezz népszámosnak, kitöltéssegítő önkéntesnek!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Segítsd a népszámlálás online kitöltési szakaszát 2022. március 15. és május 15. között!


Mikor és hogyan segíthetsz?

- Ettől a perctől akár a népszámlálás végéig. Kövesd a népszámlálással kapcsolatos megbízható információkat a Népszámlálás.ro különböző felületein. Kerülj képbe és hozz képbe másokat is: biztasd a rokonaidat és ismerőseidet, hogy vegyenek részt a népszámlálásban – lehetőleg az online önkitöltéses szakaszban!

- Március 15-én. Pontosabban a népszámlálás első napjaiban töltsd ki a saját családod kérdőívét! Ha szükséges, ebben oktatóanyaggal, call centeren és chatboton keresztül is segítünk, hogy aztán te is segíthess másoknak.

- Tavasszal. A népszámlálás több szakaszra oszlik, az online önkitöltés időszaka 2022. március 14-től május 15-ig tart. Ebben a két hónapban számítunk rád. Segíts szüleidnek, idősebb rokonaidnak, közelebbi és távolabbi ismerőseidnek, azoknak, akik támogatást kérnek az online kérdőív kitöltésében!

Benne vagy?

Ha benne vagy a 15%-ban és szívesen segítesz másoknak, legyél te is népszámos: jelentkezz kitöltéssegítő önkéntesnek!

A 2022-es romániai népszámlálás egyik pozitív változása, hogy végre önállóan, az interneten keresztül is kitölthetjük a kérdőívet. Ehhez azonban sokaknak segítségre lesz szüksége, a kérdések megválaszolása ugyanis még magyar nyelven is bonyolultnak tűnhet, ha az embernek nincs kellő gyakorlata az internetes kérdőívek vagy űrlapok kitöltésében.

Ez a probléma sokakat érint. Az elmúlt hónapokban több felmérést is készítettünk, amelyekből kiderült, hogy 100 személy közül csupán 15 rendelkezik mindazokkal az ismeretekkel és készségekkel, amelyekkel a népszámlálási kérdőív gond nélkül kitölthető.

Jelentkezz itt: www.nepszamlalas.ro

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek