k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nagybányára látogat Kelemen Hunor szövetségi elnök

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Máramaros megyei látogatása során Nagybányára is eljön Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, miniszterelnök-helyettes.


December 17-én Máramarosba érkezik Kelemen Hunor. Az RMDSZ elnöke Máramarosszigeten részt vesz Hollósy Simon festőművész szobrának avatóján, amely 12 órakor kezdődik a város főterén.

A szobrot a nagybányai festőiskola megalapításának 125. évfordulója alkalmából állítják. Az avatóünnepség után a szövetségi elnök megtekinti a Leöwey Klára Elméleti Líceum és a Gheorghe Chivu művészeti iskola diákjainak festménykiállítását a magyar iskolában.

Ezt követően Nagybányára érkezik, ahol jelen lesz az új nagybányai és megyei RMDSZ székház avatóján.

Az esemény programja:

17.00 - Avatóünnepség, az új székház előtt, Felsőbányai (V. Lucaciu) 5. szám - ÉLŐ közvetítés a nagybányai RMDSZ facebook oldalán

17.30 - Találkozó és állófogadás a nagybányai szervezet választmányával, Máramaros megye helyi szervezeteinek elnökeivel, önkormányzati képviselőkkel, egyházak helyi vezetőivel, a Fekete Sas (Millenium 1) konfereciatermében

19.00 - Adventi Koncert, a Legbelső Kör együttes turnéjának nagybányai állomása (Evangélikus templom, V. Lucaciu u., 18 sz.)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek