n
2024. március 04., hétfő Kázmér napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A sepsiszentgyörgyi M STUDIO táncelőadásai Nagybányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A sepsiszentgyörgyi M STUDIO, Európa egyik legjobb színházi táncegyüttese érkezik Nagybányára, az eXcentric dance teams fesztivál keretében.


A három különleges előadást, három ismert koreográfus jegyez: Andrea Gavriliu, Ioana Marchidan és Arcadie Rusu.

Október 20-án, pénteken a "Pam param" című előadást tekinthetik meg, október 21-én, szombaton az "Emberek vagyunk vagy táncosok vagyunk", valamont október 22-én, vasárnap pedig a "Lecke"-ra című előadást.

Az előadások a Nagybányai Városi Színház színpadán, 19.00 órai kezdettel lesznek bemutatva.


Jegyek itt kaphatók

vagy a Színház pénztárában, az előadások kezdete előtt.

A projekt a Máramaros Megyei Tanács anyagi támogatásával valósult meg.

Az eXcentric dance teams fesztiválon az M Studio Company előadásainak bemutatása a Nemzeti Kulturális Alapkezelő (AFCN) társfinanszírozásával valósul meg.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki teljes szívvel a bankomnak dolgozik. Nagy összeg van a számlámon, és az a célom, hogy segítsek azoknak, akiknek nincs módjuk a munkájuk elvégzésére. Komoly és be PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek