n
2024. március 04., hétfő Kázmér napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Több mint tízezren látogatták meg tavaly a nagybányai művészeti múzeumot

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Máramaros Megyei Művészeti Múzeum, „Nagybánya Művészeti Központ” képviselői összefoglalták az év 2023 eseményeit.


A nagybányai kulturális intézmény 20 ideiglenes kiállítást szervezett, ebből 9-et a saját falai között, és 11-et más helyszíneken (Kolozsvár, Nagyvárad, Marosvásárhely, Sepsiszentgyörgy, Nagyszeben, Bukarest, Temesvár és Felsőbánya).

Tavaly a látogatók száma magasabb volt, mint az előző évben, december 3-ig 10.726 fizető látogatót regisztráltak (56,26%-kal több, mint az előző évben).

Az intézmény éves saját bevétele 82.276 lej volt november 30-ig, ez  58,44%-kal több mint előző évben.

„Köszönjük mindenkinek, aki velünk volt 2023-ban, és boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk, tele örömökkel, sikerrel és emlékezetes pillanatokkal!” - üzenik a múzeum képviselői.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki teljes szívvel a bankomnak dolgozik. Nagy összeg van a számlámon, és az a célom, hogy segítsek azoknak, akiknek nincs módjuk a munkájuk elvégzésére. Komoly és be PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek