rmdsz header
2024. május 22., szerda Júlia, Rita napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A román gazdaságban a nettó beruházások meghaladták a 70 milliárd lejt az első félévben

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

A román gazdaságban az idei év első hat hónapjában a nettó beruházások 70,051 milliárd lejre rúgtak, ami 13,5 százalékos növekedést jelent a 2022-es év azonos időszakához képest - derül ki az Országos Statisztikai Intézet (INS) hétfőn közzétett adataiból.


022 második negyedévéhez képest 2023 azonos időszakában a nettó nemzetgazdasági beruházások értéke 40,025 milliárd lej volt, ami 13,5%-os növekedést jelent. Ez az összes összetevő elem növekedésének köszönhető: a gépekre fordított beruházások (beleértve a szállítási eszközöket) 21,3 százalékkal, az új építkezési munkálatokba történt befektetések 7,7 százalékkal, az egyéb kiadások 41 százalékkal nőttek.

A 2023. január-június közötti időszakban szintén az összes összetevő elemnél regisztrált növekedés hozzájárult a nettó beruházások ugrásszerű növekedéséhez: a gépekre fordított beruházások (beleértve a szállítási eszközöket) 15,6 százalékkal, az új építkezési munkálatokba történt befektetések 11 százalékkal, az egyéb kiadások 24,4 százalékkal nőttek.

(agerpres.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

asda services 2023.09.26 15:41:19
ZI BUNA SI BINE AȚI VENIT LA ASDA FINANCE LTD
Ai nevoie de finanțare 100%? Pot să vă rezolv nevoile financiare cu o problemă a spatelui cu o rată a dobânzii de 3%. Indiferent de circumstanțele dvs., lucrător pe cont propriu, pensionar, aveți un rating de credit slab, vă putem ajuta. rambursare flexibilă, Contactați-ne la:
asdaservices24@gmail.com
Aplică acum pentru toate tipurile de împrumuturi și obține bani urgent!
* Înființarea unei francize
* Achiziție de afaceri
* Expansiunea afacerii
* Proiect de capital/infrastructură
* Achizitie imobiliara comerciala
* Executarea contractului
* Finanțarea comerțului etc.
Salutari,


Reklam


Reklam
Uj Szo
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek