no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Amerikai nagykövet: Románia közel áll ahhoz, hogy vízummentességet kapjon az USA-tól

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az Egyesült Államok új romániai nagykövete reméli, hogy a román állampolgárok még az ő hivatali ideje alatt vízummentességet kapnak. Kathleen Kavalec, aki február 14-én kezdte el mandátumát, a Digi24-nek beszélt erről.


A nagykövet szerint dolgozni fognak azon, hogy Románia teljesítse a vízummentesség feltételeit. Ezek, mint mondta, információcserével, a határbiztonsággal kapcsolatos kérdések, illetve az elutasított vízumkérelmek 3 százalékos küszöb alá csökkentése.

„Úgy gondolom, hogy ez olyasvalami, amit a román kormánnyal közösen meg tudunk oldani az oktatáson keresztül, segítve az embereket abban, hogy megértsék, mi szükséges a sikeres vízumkérelemhez. Úgy gondolom, hogy minden feltétel adott ahhoz, hogy előrelépést érjünk el ebben a kérdésbena hivatali időm alatt” – mondta Kathleen Kavalec.

(Forrás: transtelex.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek