rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Az RMDSZ hétfőn iktatja a több mint 240 ezer EP-támogatói aláírást

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az RMDSZ március 24-én, hétfőn 15 órakor iktatja Bukarestben, a Központi Választási Irodában a több mint 240 ezer támogatói aláírást és a Szövetség európai parlamenti képviselőjelöltjeinek listáját.


Az RMDSZ listájának első két, befutónak tekintett helyét Winkler Gyula és Sógor Csaba jelenlegi EP-képviselők foglalják el.

Az eseményen Kelemen Hunor szövetségi elnök, Winkler Gyula listavezető EP-képviselőjelölt, valamint Vincze Loránt és Antal Lóránt EP-jelöltek lesznek jelen.

Kolozsváron tartott sajtótájékoztatóján Kelemen Hunor kijelentette, a Szövetség központosította az összegyűjtött aláírásokat.

„Központosíttuk az RMDSZ európai parlamenti képviselőjelöltjeinek listájára adott aláírásokat, több mint 240 000 aláírásunk van. Hétfő délután benyújtjuk a jelöléseket és az aláírások listáit a Központi Választási Irodához. Az RMDSZ teljes, 32 pozíciós listát nyújt be, plusz a pótlistát” – tette hozzá a szövetségi elnök.

(RMDSZ-tájékoztató)

(nyigatijelen.comu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek