no
2024. április 13., szombat Ida napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Băsescu: „Nem nevezem ki még egyszer Pontát!”

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nem nevezi ki még egyszer miniszterelnöknek Victor Pontát – nyilatkozta vasárnap Traian Băsescu a Pro TV După 20 de ani című műsorában. Az államfő szerint a kormányprogram módosításával újra ki kellene neveznie, és ezt nem teszi meg.


Victor Ponta a HotNewsnak azt mondta, Băsescu felelőtlen, „mint mindig”, és ő nem változtat a kormányprogramon, csupán a kormány politikai összetételén. A kormányfő korábban többször is azt nyilatkozta, hogy az USL kormányprogramját folytatják.

Crin Antonescu, a PNL elnöke, a felbomlott USL kormánykoalíció korábbi társelnöke szerint Pontának le kellene mondania, és ismét bizalmat kellene kérnie a parlamentben.

A szombati SZKT-felhatalmazás ellenére még nem lehet tudni, hogy az RMDSZ belép-e a kormányba, vagy azt csak a parlamentben fogja támogatni, amint 2000–2014 között tette a PSD-s Năstase-kormánnyal.

A legfrissebb információk szerint a kormányalakítási tárgyalások hétfőn kezdődnek el a PSD és az RMDSZ között.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Did you know you can borrow from $3,000 Hello,How are you today? Did you know you can borrow from $3,000 to $50,000,000? Get the financial (...)

GOOD NEWS WE CAN HELP SOLVE YOUR FINANCIAL PROBLEM We offer all types of loans, sumitihomelend@gmail.com and our offer is from 2000 euros to 50 (...)

MEGBÍZHATÓ HITELAJÁNLAT 1.000 € és 7.000.000 € közötti pénzkölcsönöket kínálunk mindenkinek, aki képes azt törleszteni, évi 3%-os kamattal és 1-30 éves futamidővel, az igényelt összegtől függően. Az alábbi területeken tevékenykedünk: - Pénzügyi kölcsön MEGBÍZHATÓ HITELAJÁNLAT 1.000 € és 7.000.000 € közötti pénzkölcsönöket kínálunk (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek