rmdsz header
2024. május 28., kedd Emil, Csanád napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Băsescu: „Nem nevezem ki még egyszer Pontát!”

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nem nevezi ki még egyszer miniszterelnöknek Victor Pontát – nyilatkozta vasárnap Traian Băsescu a Pro TV După 20 de ani című műsorában. Az államfő szerint a kormányprogram módosításával újra ki kellene neveznie, és ezt nem teszi meg.


Victor Ponta a HotNewsnak azt mondta, Băsescu felelőtlen, „mint mindig”, és ő nem változtat a kormányprogramon, csupán a kormány politikai összetételén. A kormányfő korábban többször is azt nyilatkozta, hogy az USL kormányprogramját folytatják.

Crin Antonescu, a PNL elnöke, a felbomlott USL kormánykoalíció korábbi társelnöke szerint Pontának le kellene mondania, és ismét bizalmat kellene kérnie a parlamentben.

A szombati SZKT-felhatalmazás ellenére még nem lehet tudni, hogy az RMDSZ belép-e a kormányba, vagy azt csak a parlamentben fogja támogatni, amint 2000–2014 között tette a PSD-s Năstase-kormánnyal.

A legfrissebb információk szerint a kormányalakítási tárgyalások hétfőn kezdődnek el a PSD és az RMDSZ között.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Pénzügyi segítség minden komoly embernek. Hello Hölgyem és Uram! Hitelt keres vagy tevékenységének növelésére, projekt (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek