n
2024. március 04., hétfő Kázmér napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Ciolacu: ezekben a napokban prioritásom megoldásokat találni a társadalmi méltánytalanságok kiküszöbölésére

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Marcel Ciolacu miniszterelnök szerdán arról írt a Facebook-oldalán, hogy ezekben a napokban prioritásként kezeli a tíz év alatt felhalmozódott társadalmi méltánytalanságok kiküszöbölését, ezért látogatott el a bukaresti egyetemi kórházba és a védelmi minisztériumba.


'Úgy döntöttem, hogy a hivatalos ünnepségekre szánt időt lerövidítem, hogy az igazságtalanságokra panaszkodó társadalmi kategóriák képviselőivel találkozhassam' - írta bejegyzésében.

Felidézte, hogy kedden a belügyiminisztériumi alkalmazottak szakszervezeteivel tárgyalt, szerdán pedig a védelmi tárca munkatársainak problémáit hallgatta meg. Közlése szerint szerdán azért kereste fel a bukaresti egyetemi kórházat, mert a Sanitas szakszervezeti szövetség vezetőivel csütörtökre tervezett találkozója előtt meg akarta ismerni az egészségügyben dolgozók véleményét az ágazat gondjainak megoldásáról.

A miniszterelnök közölte azt is, hogy közben a kormány dolgozik a gazdákkal és a fuvarozókkal egyeztetett jogszabályok véglegesítésén.

(agerpres.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

Itt a megoldás minden pénzügyi problémájára Üdvözöljük! Megtalálta a megoldást projekt-végrehajtási problémáira? Pénzintézetünkkel (...)

PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki teljes szívvel a bankomnak dolgozik. Nagy összeg van a számlámon, és az a célom, hogy segítsek azoknak, akiknek nincs módjuk a munkájuk elvégzésére. Komoly és be PÉNZÜGYI HITELEK E-mail: isabellemonica9@gmail.com A nevem ; Isabel MONICA Bankár vagyok, aki (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek