Noileg
2024. július 13., szombat Jenő napja
árfolyam:
1 euro = 4.9737 RON
1 dollár = 353.2067 RON
100 forint = 0.0547 RON

Ciolacu: ezekben a napokban prioritásom megoldásokat találni a társadalmi méltánytalanságok kiküszöbölésére

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Marcel Ciolacu miniszterelnök szerdán arról írt a Facebook-oldalán, hogy ezekben a napokban prioritásként kezeli a tíz év alatt felhalmozódott társadalmi méltánytalanságok kiküszöbölését, ezért látogatott el a bukaresti egyetemi kórházba és a védelmi minisztériumba.


'Úgy döntöttem, hogy a hivatalos ünnepségekre szánt időt lerövidítem, hogy az igazságtalanságokra panaszkodó társadalmi kategóriák képviselőivel találkozhassam' - írta bejegyzésében.

Felidézte, hogy kedden a belügyiminisztériumi alkalmazottak szakszervezeteivel tárgyalt, szerdán pedig a védelmi tárca munkatársainak problémáit hallgatta meg. Közlése szerint szerdán azért kereste fel a bukaresti egyetemi kórházat, mert a Sanitas szakszervezeti szövetség vezetőivel csütörtökre tervezett találkozója előtt meg akarta ismerni az egészségügyben dolgozók véleményét az ágazat gondjainak megoldásáról.

A miniszterelnök közölte azt is, hogy közben a kormány dolgozik a gazdákkal és a fuvarozókkal egyeztetett jogszabályok véglegesítésén.

(agerpres.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly és megbízható hitelajánlat Komoly és megbízható hitelajánlat 24 órás nem banki hitel. Finanszírozásra van szüksége (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

adj fel hirdetést
noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek