rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Cseke Attila: a települések számára fontos beruházásokat ment meg az RMDSZ módosító javaslata

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A szenátus hétfőn a 2023/115-ös sürgősségi rendelet vitáján elfogadta azt az RMDSZ-es módosító javaslatot, amelyik lehetővé teszi az Országos Beruházási Vállalat (CNI) fejlesztési minisztérium által finanszírozott beruházásait - tájékoztatott az RMDSZ.


'A rendelet módosítása további fejlesztések folytatását, befejezését szavatolja, közöttük iskolák felújítására és iskolai sporttermek építésére, műemléképületek és templomok restaurálására, sportlétesítmények építésére vonatkozik' - idézte a közlemény Cseke Attila szenátusi frakcióvezetőt.

A politikus szerint a sürgősségi rendelet a települések számára fontos 168 beruházást leállított és további több mint 700 beruházás került veszélybe, mert a jogszabály szerint nem biztosíthatott szükség esetén többletfinanszírozást a fejlesztési minisztérium.

Tánczos Barna RMDSZ-es szenátor, a tervezetet tárgyaló pénzügyi szakbizottság tagja hangsúlyozta: elfogadhatatlan, hogy a kormány megszorító rendelete miatt több száz folyamatban lévő beruházás került veszélybe.

(agerpres.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek