no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Elhalasztották a koalíciós ülést – Szerdán születhet döntés a választások megszervezéséről

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Elhalasztották a vasárnapi koalíciós ülést, amelyen a választások összevonásáról tárgyaltak volna a pártok vezetői. A G4 Media forrásai szerint az egyeztetések szerdán folytatódnak.


A Nemzeti Liberális Párt (PNL) és a Szociáldemokrata Párt (PSD) még mindig nem jutott döntésre az európai parlamenti és a helyhatósági választások összevonásáról, pedig a két párt vezetői az elmúlt héten többször is találkoztak.

Mint írtuk, eljárási szempontból a kormánynak március elején kell határozatot hoznia a választások megszervezéséről. Első alkalommal a június 9-én, az európai parlamenti választások alkalmával várják az urnákhoz a polgárokat. 

Ha esetleg ezt összevonnák a helyhatósági választásokkal, a kormánynak külön határozatot kell kiadnia, amely június 9-re időzíti az önkormányzati választásokat. A dokumentum kiállításának határideje április eleje.

(maszol.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek