k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Képviselőház: 19 százalék helyett ezentúl 5 százalékos áfát számolnak a napelemes és hőszivattyús rendszerek építésére

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Döntő házként elfogadta kedden a képviselőház azt a tervezetet, amely 19 százalékról 5 százalékra csökkenti az alternatív energiatermelésre szánt rendszerek építésére kiszabott áfát.


A 2015/227-es törvény 291. cikkelyét kiegészítő, az energiahatékonysági beruházásokat ösztönző jogszabálytervezet azokat a jogi és magánszemélyeket, valamint állami intézményeket érinti, akik/amelyek napelemekkel, napkollektorokkal és hőszivattyúkkal oldják meg az energiatermelést.

Miklós Zoltán RMDSZ-es parlamenti képviselő szerint a módosításra azért volt szükség, hogy ösztönözzék az állampolgárokat és a közintézményeket arra, hogy alternatív energiatermelési módszerekbe fektessenek be, és ezáltal csökkentsék az országos hálózatból történő fogyasztásukat - olvasható az RMDSZ közleményében.

A törvény a Hivatalos Közlönyben történő megjelenést követően 3 nap után lép érvénybe.

(agerpres.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek