rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Újra közlekednek személyvonatok Románia és Ukrajna között

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Szerdától ismét lehet személyvonattal utazni Románia és Ukrajna között, miután megnyitották a visóvölgyi határátkelőhelyet – közölte a Máramaros megyei önkormányzat nyomán az MTI.

Az utasokat szállító menetrendszerinti járatok szerdán indultak újra Románia és Ukrajna között, annak eredményeként, hogy 16 év szünet után kedden megnyitották a romániai Visóvölgy és az ukrajnai Terebesfejérpatak közötti határátkelőt - számolt be szerdán a Facebook- oldalán a határmenti romániai megye önkormányzata.

A két ország között naponta két személyvonat közlekedik oda-vissza. Az első vonat helyi idő szerint reggel 7.45 órakor fut be a visóvölgyi határátkelőhelyre, ahol több órát állomásozik és 11.45 órakor indul vissza Ukrajnába. 15.45 órakor újabb személyvonat érkezik Romániába, mely 18.15 órakor tér vissza a háború sújtotta országba.

(Forrás: transtelex.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek