rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Cantus figuratus - Laczkó Vass Róbert és Székely Norbert előadóestek a nagybányai Szent József templomban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

2023. március 19., vasárnap 17 órától.


Történelmi tény, hogy a késő középkori bencés kolostorok a kifinomult vendégszeretet jegyében olykor világi zenei környezetet is biztosítottak, így az improvizatív jellegű gregorián dallamok mellett szakrális környezetben is megjelent a kötött formájú, „mérhető żene”. A Cantus figuratus című zenés előadóest ezt a távoli, termékeny pillanatot ragadja meg, hogy a 20-21. századi magyar költészet istenes remekléseiből válogatva méltó szövegkörnyezetbe helyezze legújabb dalainkat.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt március 19-én, 17 órától a nagybányai Szent József templomban, hogy közösen tekintsük meg Laczkó Vass Róbert színművész, valamint Székely Norbert zongorista előadását.

Az eseményt a nagybányai Szent József Plébánia és a Máramaros megyei RMDSZ közösen szervezi.

A belépő ingyenes, az adományokat megköszönik!

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek