k rmdsz
2024. május 02., csütörtök Zsigmond napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A BÍRÓ ELFÚJTA A BARCA-REALT, DE NEM ÉRDEKELT SENKIT

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Négy gólt és szórakoztató játékot hozott a Barcelona és a Real Madrid csúcsrangadója a spanyol bajnokság 36. fordulójában. A meccsen több volt a rossz bírói ítélet, mint a jó, a lefújás után mégsem érdekelt senkit. A madridiak tartották magukat az ígéretükhöz, és nem tisztelegtek a bajnoknak, de a meccs végén Piquéék így is megkapták a sorfalat. Zidane öt percet várt az öltözőfolyosón, hogy elbúcsúzhasson Iniestától, aki az utolsó Clásicóját játszotta.


Fussuk le rögtön a kényes kört: játékvezetés. A spanyol Marca öt esetet gyűjtött össze, amelynél nem biztos, hogy a jó ítélet született.

  1. A hatodik percben Marcelo kiugratásánál Ronaldo nem volt lesen
  2. Az első félidő hosszabbításában Bale hátulról megtaposta Umtitit – járt volna a második sárga
  3. Másodpercekkel a walesi szabálytalansága után Robertót azonnal kiállította a bíró, amiért az behúzott egyet Marcelónak
  4. Ramos buktatásáért Messi (csak) sárga lapot kapott
  5. A második Barca-gól előtt Suárez kihúzta Varane lábát

+1, amit már mi teszünk hozzá: Alba szabálytalansága Marcelóval szemben a tizenhatoson belül. 

MÉGSEM VOLT BÍRÓZÁS

Azt nem lehet mondani, hogy mindegyik szituációban rosszul döntött Hernández Hernández (Messinek például bőven elég volt a sárga), de ahogy a Marca is írja,a futball legnagyobb meccse ennél sokkal jobb játékvezetést érdemelne.Érdekes módon azonban a meccs után senki nem bírózott. „Nem a bíró miatt lett döntetlen" – mondta Casemiro. „A játékvezetés nem befolyásolta az eredményt" – értett egyet Busquets. Suárez a pályán minden piszkos eszközt hajlandó bevetni, csak hogy segítse csapatát, ám azt most még ő is elismerte, hogy kihúzta Varane lábát a második gólnál.Egy picit szabálytalankodtam. Meg is lepett, hogy a bíró továbbengedte.

 

Akármi is történt a meccsen, annak a lefújáskor vége lett:

90 percig tartott a háborúFORRÁS: MARCA.COM

A sérült Carvajal és a korábbi Real-játékos Guti, otthonról nézte a meccset, és nem is bírta ki, hogy ne kommentálja a bíró ténykedését.Egyikük sem szólt egy szót sem, az emojik beszéltek helyettük.

(origo.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Hinson Oferim toate tipurile de servicii financiare cu o dobândă accesibilă de până la 2%. Ofertele (...)

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek