rmdsz header
2024. május 15., szerda Zsófia napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A bronzért játszik a magyar női pólócsapat

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Néhány napja, Ausztrália ellen hatalmas hajrával sikerült egyenlíteni, majd pedig drámai büntetőpárbajban tovább is jutottak a női pólósok, az amerikaiak ellen azonban hiába vezettünk rövid ideig az elején, sokkal jobb volt az ellenfél, nem jött össze a bravúr az elődöntőben. A csoportmeccsek alatt 11-6-ra kaptunk ki tőlük, de a szakértők előzetesen egyöntetűen úgy vélték, hogy ha valaki képes megverni az Egyesült Államok női pólósait, akkor az a magyar csapat. Végül 14-10 lett a vége.


2-1-es vezetésünk után az amerikaiak elmentek 3-7-re, a félidőre pedig csak 5-8-ra sikerült feljönni. Négygólos hátrányt sikerült ledolgoznunk az ausztrálok ellen, ezúttal viszont hiába lett az összesen négyszer is betaláló Keszthelyi pattintásával 6-8, utána nem tudtuk eleget birtokolni a labdát, nagyon gyorsan 11-6-ra mentek az amerikaiak. 12-8-cal mentünk neki az utolsó negyednek, amit már hoztuk 2-2-re, de ezzel maradt is a négygólos különbség.

Így aztán a döntőbe nem sikerült bejutni, de emelt fővel mennek a bronzért a pólósnők. Pénteken magyar idő szerint 16:20-kor jön a mérkőzés az oroszok ellen, a csapat pedig nagyon eltökélt, hogy megszerezze a győzelmet. A döntőben az amerikaiak az olaszokkal játszanak az aranyért.

index.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek