no
2024. május 05.,  Györgyi napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A spanyol–svéd mérkőzés lett az Európa-bajnokság első gól nélküli találkozójal

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A társházigazda spanyol válogatott gól nélküli döntetlent játszott a svéd csapattal a részben budapesti és bukaresti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának hétfő késő esti mérkőzésén, Sevillában.


Ezzel együtt is az északi gárda járt közelebb a találathoz az első játékrészben: egy váratlan helyzet végén hazai kapufán csattant a labda. A spanyol fölényt jól mutatja, hogy az első félidőben három hazai labdarúgó is több passzt adott, mint a teljes svéd válogatott (59).- a Maszol.ro portálrólA hazaiak kezdőcsapatában helyet kapott a 18 esztendős Pedri, aki minden idők legfiatalabb spanyol Eb-szereplő futballistája lett.

Komoly spanyol fölénnyel indult a találkozó, mezőnyben és helyzetekben is messze ellenfelük fölé kerekedtek az ibériaiak, míg a skandinávok jószerével csak kirúgások és a rivális labdaeladásai után jutottak hozzá a játékszerhez. Lehetőségeikkel azonban nem tudtak élni a szünetig a háromszoros Eb-győztes spanyolok, a svédeknek pedig a pontszerzés reményében a biztonság volt az elsődleges szempontjuk a játékszervezésnél.

A nagy melegben zajló találkozó igazán sportszerű volt: a második félidő elején 29 fokot mutattak a hőmérők, mikor svéd időhúzás miatt megszületett a találkozó egyetlen sárga lapja. A folytatásban is számos helyzetet eredményezett a spanyol dominancia, ennek ellenére gól nem esett az andalúz éjszakában, így megszületett az Európa-bajnokság első 0–0-s döntetlenje.

(maszol.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

richardcosmos5@gmail.com Sürgős kölcsönre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? (...)

Hinson Oferim toate tipurile de servicii financiare cu o dobândă accesibilă de până la 2%. Ofertele (...)

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek