no
2024. május 06., hétfő Ivett napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Aranyérem a szatmári birkózónak

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Bukarestben léptek szőnyegre a szatmári birkózók, ráadásul egy nagyon rangos sporteseményen.


Nagyszabású birkózóviadalt tartottak a hétvégén Bukarestben: a junioroknak és kadetteknek szervezett megmérettetésen 24 ország több mint 200 birkózója indult. Természetesen a Szatmárnémeti Sportklub - Erdődi Cetate sportolói is részt vettek az eseményen.

A háromtagú küldöttség legjobbja Berei Lénárd volt. A 100 kilogrammosok súlycsoportjában versenyző fiú magabiztosan jutott el a döntőig, ahol a nagyváradi George Tarau volt az ellenfele. Róla tudni érdemes: tagja a román korosztályos válogatottnak is. Bereit azonban ez nem hatotta meg: 6-0 arányban győzte le a váradi fiút és szerzett aranyérmet.

Az 50 kilogrammos Sabinel Lobont kadett korosztályban indult, ő a nyolcadik helyen végzett. A 75 kilogrammos Szabó Krisztián helyezés nélkül zárta a versenyt a juniorok mezőnyében.

Háromtagú volt a szatmári küldöttség, mint azt már említettük - a három sportoló volt ennek tagja, ugyanis a klubnak már nem volt pénze arra, hogy a fiúk az edzőjének, Tudor Barbulnak is finanszírozzák a részvételét.

(szatmar.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Oszinte és megbízható hitel 24 órán belül. Komoly 300.000-5.000.000 ft nem banki hitel ahol nem kell garanciát vállalni ingatlanra. (...)

richardcosmos5@gmail.com Sürgős kölcsönre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? (...)

Hinson Oferim toate tipurile de servicii financiare cu o dobândă accesibilă de până la 2%. Ofertele (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek