no
2024. május 05.,  Györgyi napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

CRISTIANO RONALDO BORZALMAS MECCSE: KIMARADT 11-ES, ELMARADT KIÁLLÍTÁS

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A portugál labdarúgó-válogatott 1-1-s döntetlent játszott Iránnal az oroszországi világbajnokság B-csoportjának 3. fordulójában. Fernando Santos csapata a második helyen jutott tovább a kvartettből, miután a spanyolok 2-2-es döntetlent játszottak Marokkóval. A nyolcaddöntőben a portugálok szombat este Uruguay ellen lépnek pályára Szocsiban, míg a spanyolok vasárnap délután Moszkvában játszanak a házigazda oroszok ellen.


A találkozó előtt a Cristiano Ronaldo nevével fémjelzett portugál válogatott állt a B-csoport második helyén, de csak azért, mert a FIFA Fair Play pontszámban gyengébb volt a mutatója, mint az éllovas spanyoloknak. A két sztárcsapat két mérkőzésen 4 pontot gyűjtött, 4 gólt szerzett, és 3-at kapott, vagyis minden mutatóban egyformán álltak.

Fernando Santos együttesének tehát korántsem volt mindegy, hogy mekkora gólkülönbséggel győzi le azt az Iránt, amelynek papíron szintén volt még esélye a továbbjutásra. 

Cristiano Ronaldo 12 évvel ezelőtt Irán ellen lőtte első vb-gólját a 2006-os németországi tornán. A portugálok akkor Deco és Ronaldo találataival 2-0-ra nyertek csoportmérkőzésen.

A jóval esélyesebb portugálok már a mérkőzés elején nekiestek az irániaknak. A 3. percben a világbajnokságon már 4 négy gólt szerző Cristiano Ronaldo tört be balról a tizenhatoson belülre, majd 13 méterről kapura bombázott, de Alireza Bejranvand magabiztosan fogta a labdát.

(origo.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

richardcosmos5@gmail.com Sürgős kölcsönre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? (...)

Hinson Oferim toate tipurile de servicii financiare cu o dobândă accesibilă de până la 2%. Ofertele (...)

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek