no
2024. április 29., hétfő Péter napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Harmadszor is megnyerték a kupát a sepsiszentgyörgyi kosaras lányok

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Sepsiszentgyörgy idén is megnyerte a román kosárlabdakupát. Két alkalommal is győzött a hétvégén a Sepsi SIC női kosárlabda csapat a román kupa négyes döntőjének otthont adó brassói sportcsarnokban.


A zöld-fehérek szombaton a Gyulafehérvár ellen 20 pontos győzelmet arattak,  vagyis 64-45 arányban győzték le ellenfelüket, így vasárnap este kupadöntőt játszhattak a másik ágon továbbjutó Brassói Olimpiával szemben. A sepsiszentgyörgyi szurkolók sem hagyták cserbe kedvenceiket, mindkét nap több mint 400-an kísérték el a lányokat Brassóba.

A román kosárlabdakupa döntőjén tehát a Sepsi SIC a hazai csapat a Brassói Olimpia ellen ált pályára. A mérkőzés első negyedében még kiegyensúlyozott volt a játék, de a Zoran Mikes edző által irányított sepsiszentgyörgyi csapat minden negyedet megnyert, a játékidő végére pedig már fölényesen vezettek. A kupadöntő mérkőzést végül 38 pontos különbséggel, 87-49-re nyerte meg a Sepsi SIC.

A sepsiszentgyörgyi női kosárlabdacsapat ezáltal harmadszor nyerte meg a román kupát, a tavalyi bravúrt sikerült megismételni. A kupadöntő legeredményesebb játékosa Tyaunna Marshall volt, aki 21 pontot, 5 lepattanót és 2 gólpasszt szerzett a Sepsi SIC-nek.

A zöld –fehér csapat további játékosainak eredményei: Amanda Thompson 9 pont és 6 lepattanó, Shante Evans 5 pont és 5 lepattanó, Janeesha Jeffery 15 pont és 5 lepattanó és 4 gólpassz, Annemarie Părău 13 pont és 7 gólpassz, Kimberly Pierre-Louis 6 pont, 6 lepattanó és 1 gólpassz, Matea Tavic 9 pont és 2 lepattanó, Andreea Pop 2 pont, Izabella Lovász 2 pont, Ancuța Stoenescu 3 pont és 3 gólpassz valamint Kilin Tünde 2 pont és 2 gólpassz.


maszol.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek