rmdsz header
2024. május 15., szerda Zsófia napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Király visszavonul, de a válogatott feltétlen híve marad

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Kedd este, saját honlapján jelentette be a magyar labdarúgó-válogatott kapusa Király Gábor, hogy többé nem lép pályára a nemzeti csapatban. A negyven éves kapus már csak klubcsapatára, a Haladásra koncentrál.


Az alábbiakban tartalmi változtatás nélkül olvashatják a kiralygabor.eu-n megjelent búcsúlevelet.

„Sokszor hangoztattam, nekem a piramis csúcsa a nemzeti csapatban szerepelni, és amíg hívnak, addig szeretném a magyar válogatottat szolgálni. A motivációm és az elkötelezettségem most is megvan, de a profi labdarúgásban eltöltött 24 év -ebből 18 válogatottként - nem múlt el a testemben nyomtalanul. A Haladásban végigjátszott tavalyi szezon után pihenés nélkül vágtam neki a nyári Európa-bajnokságra való több, mint egyhónapos kemény felkészülésnek.

Minden erőmet beleadtam, de közben a szervezetem jelezte, hogy itt a határ! Maximalista vagyok és maximális teljesítményt szeretnék nyújtani, azonban 40 esztendősen ez már klub és válogatott szinten együtt nem megy. Bernd Storck, szövetségi kapitány az Európa-bajnokság után nekem adta a döntés jogát a folytatásról.

Én úgy döntöttem, hogy nem lehet méltóbb a búcsú egy olyan Európa-bajnoki szereplésnél, ami igazi futball-lázat váltott ki, és rengeteg örömöt okozott a magyar embereknek és miután ismét visszakerült a magyar labdarúgás az európai „nagyszínpadra”. Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy 107 alkalommal viselhettem a címeres mezt! Nagyon sok szeretet, bíztatást kaptam a szurkolóktól a 18 év alatt, köszönöm nekik. Márcsak a belém vetett bizalom okán is igyekszem az energiáimat a magyar labdarúgás szolgálatába állítani a jövőben is, a Szombathelyi Haladás játékosaként és a KirálySport vezetőjeként. A válogatottnak pedig maradok feltétlen híve!

Király Gábor"

Király 107-szer védett a magyar nemzeti csapatban, így magyar válogatottsági rekordereként vonul vissza.

hirado.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

FAST LOAN OFFER APPLY TODAY Do you need an urgent loan to fix your debts or do you need a home equity loan to improve your (...)

Genuine loan offer contact now I know of a genuine Loan company that can grant you a loan without any problem or delay with a very (...)

VIGYÁZAT Nem alszik, mert nem tudja, hogyan vegyen fel kölcsönt. E-mail cím: isabellemonica9@gmail.com Hitelt keres adósságai törlesztésére Kölcsönt keres saját vállalkozása elindításához Hiteleket keres nagy projektekhez Van egy álma, és rájön, hogy ez n VIGYÁZAT Nem alszik, mert nem tudja, hogyan vegyen fel kölcsönt. E-mail cím: (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek