rmdsz 1
2024. április 29., hétfő Péter napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Messi hatodszor is aranylabdás

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgója ismét egyedüli rekorderré vált, miután 2019-ben hatodszor nyerte el a France Football magazin által odaítélt és az év legjobb játékosának járó Aranylabdát. A 32 éves argentin futballista, aki idén spanyol bajnok lett klubjával, míg a válogatottal harmadik helyen végzett a Copa Americán, eddig Cristiano Ronaldóval közösen volt csúcstartó öt elsőséggel.


Messi 2009, 2010, 2011, 2012 és 2015 után érdemelte ki a futballvilág legrangosabb egyéni elismerését, ezúttal a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool holland védőjét, Virgil van Dijket előzte meg a szavazáson. Az Aranylabdát 2008 és 2017 között kizárólag a Ronaldo és Messi kapta meg, míg tavaly a horvát Luka Modric érdemelte ki az elismerést.

(mandiner.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek