rmdsz header
2024. május 26.,  Fülöp napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Novák Eduárd miniszter ezüstérmet szerzett a tokói paralimpián!

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

Ezüstérmet szerzett Novák Eduárd kerékpározó, jelenlegi romániai sportminiszter a 4000 méteres egyéni üldözéses futamban (C4 kategória) a tokiói paralimpiai játékok pénteki versenynapján.


Novák a kvalifikációból biztosan jutott a döntőbe, több, mint 4 másodperccel előzte meg a harmadik legjobb időt elérő kolumbiai Diego German Duenas Gomezt, a riói paralimpia bronzérmesét, de nyolc másodperccel elmaradt a verseny legnagyobb esélyesének számító címvédőtől, a szlovák Jozef Metelkától, aki a kvalifikáció során 4:22,772-re javította a szám világcsúcsát. 

"Tovább jutottam a 4000 méteres egyéni üldözéses futam döntőjébe, és ebben a versenyszámban a fő riválisommal, J. Metelkával fogok megmérkőzni. Hogy mi fog ma történni, az a szerencsén is múlni fog" - írta még a verseny előtt Novák a Facebook oldalán, és tényleg szerencsére lett volna szükség a győzelemhez a döntőben, ami végül nem jött össze. 

A verseny szabályainak megfelelően, ha a velodrom két átellenes oldalán induló párosból az egyik utoléri a másikat, akkor megnyeri a versenyt, egyébként az idő a döntő. A szlovák versenyző, aki egyébként a szám világbajnoki címvédője is, lekörözte Novákot, és ezzel megszerezte a győzelmet. 

Novák Eduárdnak a 4000 méteres egyéni üldözéses a legsikeresebb olimpiai száma, ebben lett bajnok a 2012-es londoni paralimpián. Rióban a dobogóról lemaradva az 5. helyen fejezte be a versenyt, míg Pekingben 4. lett. 

Még két versenyszámban indul Novák az olimpián, augusztus 31-én, kedden már országúton versenyez az egyéni indítású időfutamban. Ebben a számban 2008-ban és 2012-ben is ezüstérmet nyert, 2016-ban pedig 6. lett. A paralimpia programja szeptember 3-án, pénteken zárul Nováknak, akkor az országúti mezőnyversenyben indul el a tervek szerint, amiben összevonják majd a C4-es és C5-ös sérültségi kategória versenyzőit. Ez nem tartozik feltétlen Novák erősségei közé, de 2012-ben a 8. helyen végzett, míg 2016-ban a 9. lett ebben a számban. 

(transindex.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Dominique 2023.07.12 08:18:10
Sunt doamna DOMINIQUE DELLENBACH, femeie de afaceri de origine franceza si cu domiciliul in Franta.

Pentru a lupta împotriva sărăciei și excluziunii bancare, vă ofer online:

- împrumuturi comerciale

-Imprumuturi personale

- Finantare imprumuturi

- Credite imobiliare

Vă putem oferi un preț între 5.000 € și 60.000.000 € la o rată redusă de 0,80% până la 2% pentru petrecerea de sfârșit de an în această perioadă a crizei de sănătate prin care trecem.

Ești bărbat sau femeie de afaceri. Dacă aveți preocupări de management financiar sau dacă nu aveți fondurile necesare pentru a începe propria afacere. Dacă aveți nevoie de un împrumut pentru a stinge datorii sau pentru a vă plăti facturile. Aveți un scor de credit scăzut și astfel vă achitați datorii sau vă plătiți facturile. Ai probleme cu creditele și îți este greu să obții împrumuturi de la bănci sau alte instituții financiare. Dacă aveți nevoie de un împrumut pentru a vă finanța proiectele.

Rata dobânzii la credit este de 0,80% pe întregul credit, iar condițiile ofertei de credit sunt foarte simple. Împrumuturile solicitate se obțin în termen de 72 de ore de la

magazie de dosare.

Oferta mea este serioasa, o veti putea realiza prin procedura care este procedura legala de acordare a creditelor intre persoane fizice.

Contactați-mă astăzi și spuneți-mi suma de bani pe care doriți să o împrumutați.

Adresa mea de e-mail este: dellenbach.dominique1964@gmail.com / TELEGRAM: +33774080645 / TEL/ Whatsapp: +33774080645

Că în zilele noastre există mai mult impact al falsurilor care sunt făcute să creadă în întreaga lume că sunt o structură cinstită, dar în realitate acestea sunt doar falsuri și hash-uri false, doar pentru a abuza de orice și nimic pentru a înșela oamenii care au nevoie urgentă de satisface nevoile lor personale.

Așadar, pentru a evita toți acești parametri, am dorit să vă însoțim în cadrul financiar astfel încât să aveți o soluție adecvată la problemele dumneavoastră financiare care continuă să crească peste noapte.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să specificați suma și durata rambursării creditului dumneavoastră.
Cordial,


Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat A leggyorsabb hiteleket kínáljuk. 300 000 ft-tól 500 000 000 ft-ig lehet jelentkezni. A (...)

Komoly hitel ajánlat A leggyorsabb hiteleket kínáljuk. 300 000 ft-tól 500 000 000 ft-ig lehet jelentkezni. A (...)

Komoly hitel ajánlat A leggyorsabb hiteleket kínáljuk. 300 000 ft-tól 500 000 000 ft-ig lehet jelentkezni. A (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek