no
2024. május 07., kedd Gizella napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Roland Garros-sikert vár Haleptől Evert

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Simona Halepre fogad az egykori női világelső, hétszeres Roland Garros-győztes amerikai Chris Evert az idei franciaországi nyílt tenisztornán.


„El fogja rontani Serena Williams (szerk. megj.: a jelenlegi világelső) show-ját” – fogalmazott az egykori klasszis az Eurosportnak.

Bár a világranglista harmadik helyére visszacsúszott romániai teniszező épp kedvenc felületén, salakpályán esett ki idejekorán a madridi tornán, Evert idén mégis sokkal erősebbnek érzi őt, mint tavaly, amikor csupán a döntőben, Marija Sarapova előtt hajtott fejet a párizsi Grand Slam-torna fináléjában. „Szerintem Halep a favorit, sok fejfájást okoz majd Serenának” – állítja a tengerentúli klasszis.

A WTA honlapjának nyilatkozva Halep is felkészültnek érzi magát a vasárnap rajtoló küzdelemre. A Roland Garroson harmadikként kiemelt konstancai sportoló szerint a játéka napról napra javul, ezért optimistán várja a megmérettetést. A 28,7 millió dollár összdíjazású franciaországi salakpályás viadal selejtezőinek szerdai első köréből különben továbbjutott Sorana Cîrstea, aki 6:3, 6:0-val búcsúztatta a japán Junri Namigatát. 

krónika.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Loan Are you looking for a legitimate loan? Have you been turned down by your banks? You need money (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek