rmdsz 1
2024. május 05.,  Györgyi napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Usain Bolt elkapta a koronavírust

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az értesülések szerint Bolt vasárnap tudta meg, hogy pozitív lett a teszteredménye, és azonnal önkéntes karanténba vonult.


Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok atléta megfertőződött a koronavírussal. A 34 éves korábbi sprinter nemrég ünnepelte születésnapját, a megjelent videók tanúsága szerint maszkviselés és a biztonságos védőtávolság megtartása nélkül. A bulin több híresség, közte a Manchester City angol válogatott labdarúgója, Raheem Sterling is ott volt – számolt be róla egy jamaikai rádióadó.

Az értesülések szerint Bolt vasárnap tudta meg, hogy pozitív lett a teszteredménye, és azonnal önkéntes karanténba vonult. A 100 és a 200 méteres síkfutás világcsúcstartója hétfőn a közösségi oldalán megerősítette megbetegedése tényét, és közölte, hogy tünetmentes. Bolt meglepetés-születésnapja pénteken volt, a résztvevők közösen énekeltek, táncoltak, a sprinter utólag a valaha volt legjobb születésnapjának titulálta az eseményt Instagram-oldalán. Jamaicában eddig 1413 esetet diagnosztizáltak és 16-an haltak meg a kór szövődményeiben.

(mandiner.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

richardcosmos5@gmail.com Sürgős kölcsönre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? (...)

Hinson Oferim toate tipurile de servicii financiare cu o dobândă accesibilă de până la 2%. Ofertele (...)

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek