rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egyetlen nap leforgása alatt 65 ezren keresték fel XVI. Benedek pápa ravatalát

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Tömött sorokban várakoznak az emberek.


Az AP arról ír, hogy kígyózó sorokban várakoztak az emberek a Szent Péter-bazilika előtt, hogy búcsút vegyenek aXVI. Benedek emeritus pápától, aki decembre 31-én hunyt el. Hozzátették: három napig lehet felkeresni a ravatalt a csütörtöki temetés előtt. A Vatikán tájékoztatása szerint 65 ezer ember vett búcsút a pápától az első napon.

Az AP egy másik cikkében számol be arról, hogy

a pápa magántitkára könyvet ír a sötét manőverekről és botrányokról, és a Benedekkel szemben megfogalmazott szemenszedett rágalmakról. 

A kiadó szerint Georg Gaenswein könyve személyes vallomás egy szelíd emberről, kiváló tudósról, majd pápáról, aki történelmet írt. A könyv első kézből származó részleteket közöl majd a Vatikánban zajló machinációkról is. A könyv még ebben a hónapban megjelenik Olaszországban, majd más országokban is. A 66 éves német Gaenswein közel három évtizeden át szolgált Benedek mellett, írják.


(mandiner.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek