rmdsz header
2024. május 28., kedd Emil, Csanád napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Hírlapi kacsa volt Elon Musk erdélyi halloweenbulija

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A román sajtó szerint csak álhír volt, hogy Elon Musk Törcsváron tartott halloweeni bulit a törcsvári kastélyban. Az épületben ettől függetlenül tényleg volt egy buli, amelyen számos nemzetközi híresség részt vett.


A hétvégén beszámoltunk arról, hogy Elon Musk a – szájhagyomány szerint – Drakula gróf lakhelyeként számontartott kastélyban ünnepli idén a halloweent. 

Most azonban úgy fest, hogy ez részben egy álhír volt. A román Libertatea nevű lap ugyanis hétfőn úgy értesült román belügyminisztériumi forrásokból, hogy

ELON MUSK NEM LÉPETT BE AZ ORSZÁGBA.

Magát a bulit egyébként megtartották a törcsvári kastélyban, és sok híresség megjelent, de úgy fest, hogy – a híresztelésekkel ellentétben – nem volt köztük sem Elon Musk, sem Angelina Jolie.

Vámpírjelmez, farkasüvöltés, tokaji aszú – így nézett ki a parti

A résztvevők először egy brassópojánai bulin vettek részt szombat este, majd vasárnap Brassó belvárosát nézték meg. Ezután került sor a vasárnap esti fő bulira, amelyről azóta néhány részlet is napvilágot látott.

Az Adevarul román portál több felvételt is megosztott arról, amint a vendégsereg a helyszínre érkezett.

A portál szerint a kastélyt már vasárnap délután 4 órától lezárták a rendezvény miatt, és ezt követően érkeztek a már különféle jelmezekbe – például vámpírnak vagy hercegnőnek – öltözött vendégek a kastélyba (miután egy étteremben megvacsoráztak). Úgy tudni, hogy a rendezvényen jelen volt többek közt Peter Thiel és Luke Nosek (a PayPal társalapítói), Larry Page és Serghey Brin (a Google társalapítói), valamint Steve Jurvetson (a Hotmail alapítója). 

Rajtuk kívül jelen volt több másik hollywoodi sztár is, például az ugyancsak vámpírnak öltözött amerikai színész, Adrian Grenier – az HBO Törtetők című sorozatának főszereplője –, aki még egy szelfit is készített a helyszínen.

Az esemény alkalmából a Greenpeace romániai aktivistái is akcióztak egyet a kastélynál, és a romániai erdők védelmét kérő szlogeneket vetítettek ki, javarészt Elon Muskhoz és Angelina Jolie-hoz címezve.

Az Adevarul szerint körülbelül 300 embert hívtak meg a kastélyban tartott bulira, amely valójában már csak vasárnap késő este, éjfél környékén kezdődhetett meg. A kronikaonline.ro azt is közölte, hogy a kastély környékén vasárnap este

FARKASÜVÖLTÉST ÉS MÁS IJESZTŐ HANGOKAT LEHETETT HALLANI.

A portál szerint a buli étlapja is kiszivárgott: a főétel sáfrányos kacsasült volt tökkel, shiitake gomba savanyított hagymával és burgonyapüré, illetve sült krumpli is szerepelt az étlapon romániai szarvasgombával. A vegetáriánusok esetében a kacsasültet sült zeller helyettesítette. A főfogáshoz új-zélandi Greywacke pinot noir-t szolgáltak fel. A desszert vaníliás almatorta volt almasörbettel, és 2008-as tokaji Oremus bort, illetve

ÖTPUTTONYOS TOKAJI ASZÚT IS FELSZOLGÁLTAK. 

Úgy tudni, hogy a mulatozás hétfő reggelig tartott a kastélyban. Az épületet távolról figyelő online webkameránál szintén az látszik, hogy hajnalban és kora reggel még mindig égtek a lámpák. 

Bár a jelek szerint Elon Musk nem vett részt rajta, a törcsvári buli már így is virális lett a Twittter népének körében. Ennek bizonysága például az alábbi mém is: 

(Borítókép: Susan Walsh / MTI)ű

(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Pénzügyi segítség minden komoly embernek. Hello Hölgyem és Uram! Hitelt keres vagy tevékenységének növelésére, projekt (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Hitelajánlat jó jellemű személyeknek Sok bank utasított vissza ? Szüksége van (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek