Noileg
2024. július 13., szombat Jenő napja
árfolyam:
1 euro = 4.9737 RON
1 dollár = 353.2067 RON
100 forint = 0.0547 RON

Megjelent a Nőileg júliusi száma

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Kodály Zoltánnal együtt vallja: „a zene hangzó matematika”, a hangszertanulás a gyermek szellemi fejlődését is segíti, emellett a népzene identitástudatot is ad.


Kodály Zoltánnal együtt vallja: „a zene hangzó matematika”, a hangszertanulás a gyermek szellemi fejlődését is segíti, emellett a népzene identitástudatot is ad. Júliusi címlaposunk, Kászoniné Fejős Gabriella bár a Vajdaságból költözött Erdélybe, ma már az udvarhelyszéki népzene és népdalok szakavatott ismerője, oktatója, mindemellett református lelkész, kántor, tiszteletes asszony és négygyermekes édesanya.

Szabad-e, akarunk-e gyerek nélkül nyaralni? – boncolgatjuk a legfrissebb lapban, pihenés a nyaralás kisgyerekkel, vagy csak máshol vigyázunk a lurkókra? Egyáltalán mi legyen a gyermekeinkkel a hosszú vakációban?

Milyenek a hétköznapok felnőttként, autizmussal és ADHD-val? A legfrissebb Nőilegben Farkas Zsuzsánna mesél őszintén róla. Nem törpe, kisember – mondja magáról és ritka kromoszóma-betegségéről Paluska Ilona. Fontos témák, megindító élettörténetek ezúttal is a nyomtatott lapunkban!

Keresd a friss lapot az újságárusoknál vagy fizess elő itt: magyarlapok.ro/noileg

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly és megbízható hitelajánlat Komoly és megbízható hitelajánlat 24 órás nem banki hitel. Finanszírozásra van szüksége (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? JÓ HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Sziasztok, SZELECZKI GÁBOR vagyok, becsületes, 24 órán belüli (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek